Tak for snakken


 

Hvorfor kontakter vi dig?

Vi kontakter dig, da vi håber vi fremadrettet, kan blive din fortrukne leverandør inden for stilladser og tilbehør. Stjerne Stilladser A/S sikrer landsdækkende og hurtig levering, fleksibilitet, stor ekspertise og den rette pris til ethvert projekt.

Hvorfor skal vi være din fortrukne stilladsleverandør?

Vi tilbyder en lang række tjenester landsdækkende. Vores tjenester er optimale inden for både industri, byggevirksomhed, offshore og fornybar energi. Uanset hvilken stilladsløsning du mangler i din byggeproces, ønsker vi at være din fortrukne leverandør – også i de pressede situationer. Med vores over 100 års erfaring og den tyske koncern Muehlhan i ryggen, står vi klar til at servicere dig med optimerede ressourcer. De mange års erfaring har dannet grobund for den ekspertise, vi besidder i dag, og styrker vores kompetencer til at skabe den rette løsning for din virksomhed. Både i forhold til individuelle krav, kvalitet og den pris vi tilbyder. Vi går aldrig ned på kvalitet, da vi ved, at det spiller en stor rolle, og gør både opsætning og brug af stilladser mindre besværlig for vores kunder. Vi ved, hvad det kræver, at begå sig i håndværkerbranchen og vil til hver en tid lade vores erfaringer komme kunden til gode.

Vi vil altid sørge for, at du og dine medarbejdere arbejder under de rette sikkerhedsmæssige præmisser, og at din virksomhed dermed opnår optimal troværdighed og dermed kan tiltrække de rigtige medarbejdere og opgaver. Det er vigtigt for os at sikre, at alle vores løsninger opfylder de strenge sikkerhedsmæssige lovkrav.

 

Kan du bruge hurtig og nem adgang til den optimale løsning?

Stjerne Stilladser vil sikre, at du har let og hurtig adgang til den løsning, som du søger. Vi sørger for, at processen går så nemt som muligt, og at du har din levering på rette tid og sted. Med vores over 100 års erfaring inden for branchen, ved vi, at det somme tider kan gå stærkt, og derfor kræve fleksible og hurtige løsninger. Igennem disse løsninger bestræber vi os på at være din fortrukne samarbejdspartner. Med Stjerne Stilladser ved din side, kan du koncentrere dig om dine arbejdsopgaver og lade os tage hånd om sikker levering af den ideelle løsning. Vi sætter fleksibilitet i høj kurs, og dét er en styrke, som vi hver dag arbejder på at implementere i vores mange løsninger. Det er vigtigt for os at levere tilpassede og fleksible løsninger, uanset hvor du er i processen og hvilket projekt du er i gang med, stort som småt. Vi har som en del af dette udarbejdet en simpel prisberegner som du kan prøve til dit næste projekt.

 

Vi har løsninger der give dig en bedre bundlinje

Hos Stjerne Stilladser tilbyder vi en lang række stilladser, som dagligt anvendes i håndværkerbranchen. Vi har de forskellige stilladsløsninger og overdækningsmuligheder, som kan berige dit projekt lige meget hvilken form for byggeprojekt, du er i gang med eller står overfor at skulle udføre. Under overdækningsmuligheder hører også totaloverdækning. En kvalitetssikker totaloverdækning kan være en nødvendighed, i det skandinaviske omskiftelige sommervejr og i vintermånederne, og det kan ofte betale sig i en tidsmæssig presset byggebranche. Kan en totaloverdækning gøre at dine projekter ikke er så vejrafhængige, kan du få flere projekter igennem i løbet af året og dermed få en bedre bundlinje.

Vi leverer stilladser, uanset om du mangler lette facadestilladser, murerstilladser, rullestilladser eller tilbehør såsom stillads-, person- eller materialehejs, afskærmninger og afdækninger, trapper, brugervejledninger eller andet. Stjerne Stilladser rådgiver gerne, og stiller vores mange års erfaringer til rådighed så vi hjælper dig med at sikre dit byggeprojekts fremgang. Der er en bred vifte af muligheder, når der skal vælges stilladser, som vi gerne vil gøre dig endnu klogere på.

 

Løsningsorienterede muligheder til den rette pris

Stjerne Stilladser vil gerne være løsningsorienterede og fleksible til den rette pris. Derfor lytter vi til dine ønsker og krav, og tilbyder dig på den baggrund det rette, omkostningseffektive og konkurrencedygtige tilbud. Trods vi tilbyder konkurrencedygtige priser, vil vi aldrig gå ned på kvalitet og sikkerhed, da dette er et af de mest væsentlige elementer i vores kunders brancher. Denne kvalitet og sikkerhed er noget, vi har brugt mange år på at sætte os ind i, og vi tilbyder dig den bedste løsning inden for begge emner. Med i prisen får du altid vores ekspertise, vores hurtige levering og fleksible løsninger. Så tøv ikke med at tage fat i os, så vi sammen kan finde den komplette løsning til dit næste projekt.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale.

[contact-form-7 404 "Not Found"]