Tak for snakken

Hvorfor kontakter vi dig?

Vi kontakter dig fordi, vi tror på, at vores ekspertise kan bidrage til dit erhverv. Vi vil gerne være dit fortrukne valg, når du mangler en stabil samarbejdspartner til dit næste projekt, uanset projektets omfang of krav.

 

Stjerne Stilladser og den tyske grundighed

Hos Stjerne Stilladser tilbyder vi landsdækkende en lang række tjenester inden for industri, byggevirksomhed, offshore og fornybar energi. Stjerne Stilladser er nu ejet af den tyske kæmpekoncern Muehlhan, og selvom det kontinuerligt har været en del af vores strategi, er der nu endnu større fokus på at levere essensen af ”ordnung must sein” til vores kunder. Dette begreb er dybt integreret i Muehlhan, og medfører, at der leveres tysk grundighed hver dag, til hver en kunde. Vi leverer til rette tid og sted, og vi sørger for, at alt det formelle er på plads. Som følge af at vi nu er en del af Muehlhan, har vi også fået større kapaciteter til, at kunne klare enhver opgave. Derfor er vi til hver en tid åbne, og vil gerne høre mere om dine igangværende eller kommende projekter.

Når vi er blevet klogere på det projekt, du står overfor, er vores fornemmeste opgave at rådgive dig til den rette løsning og pris. Vi fokuserer på at være en løsningsorienteret og engageret samarbejdspartner, hvilket vil sige, at du både bliver præsenteret for en tilpasset løsning, som indfrier dine ønsker og krav samt til den rette pris. Dette er løsninger, som vi kan sikre vores kunder, da vi i virksomheden har over 100 års erfaring, hvilket har skabt fundament for vores ekspertise og muligheden for at sikre kunden den bedste løsning til den bedste pris.

Stjerne Stillader påtager sig sit fulde samfundsansvar både internt i virksomheden, men også når det kommer til vores løsninger. Det vil sige, at vi altid har fokus på sikkerhed og god kvalitet, som udgør et sikkert arbejdsmiljø for vores kunder. Vi er altid opdaterede således, at vi til hver en tid opfylder de gældende lovkrav.

 

Din fortrukne, omstillingsparate og fleksible leverandør

Hos Stjerne Stilladser ved vi, at vores kunder ofte begår sig i dynamiske brancher. Brancher hvor der hurtigt kan blive brug for omstillingsparathed i forbindelse med store som små projekter. Dette er noget, som vi i høj grad anerkender, og vi vil bidrage til at processen i dit projekt ikke skal rammes af forhindringer, når det kommer til de fleksible løsninger, vi kan tilbyde. Vi er fleksible, fordi vi ved hvad det kræver, at føre et større byggeprojekt til døren. Tilmed anerkender vi, det ansvar enhver projektleder står med i sin dagligdag. Vi vil derfor gerne være din fortrukne leverandør, som skaber kvalitet gennem planlægning og dialog med dig og din virksomhed. Prøv derfor vores prisberegner til dit næste projekt.

Vi leverer den tjeneste, som fuldender dit projekt

Vi tilbyder løsninger inden for industri, byggevirksomhed, offshore og fornybar energi. Vores tjenester dækker over både stilladser, overdækninger, teknisk isolering og tilkomstteknik samt mange varianter inden for de forskellige områder – Så om end du mangler et let facadestillads, et murerstillads, et rullestillads eller noget helt andet, vil vi med glæde levere det helt rette produkt til dig. Med vores nye ejer i ryggen besidder vi en større kapacitet end nogensinde, og vi er klar til at stille os selv og vores løsninger til rådighed til hver en tid og hver en opgave.

 

Kontakt os gerne – og lad os hjælpe jer med at føre jeres projekter succesfuldt til dørs.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]